ADO Den Haag

ADO Den Haag in de maatschappij

ADO Den Haag is een volksclub met een voetbalhistorie van ruim 115 jaar en is onlosmakelijk verbonden aan de stad Den Haag en haar regio. De club verricht al vele jaren een ruim aanbod aan sociaal maatschappelijke activiteiten en laat daarmee zien midden in de samenleving te staan, want ADO Den Haag is voor iedereen. Met de aantrekkingskracht dragen we als club bij aan (talent)ontwikkeling, bieden we toekomstperspectief, brengen we mensen samen en – in beweging en laten we dromen in vervulling gaan. Lees hier meer over op onze site of hieronder.

Naar de website

De Held

Het doel van het project De Held is om een bijdrage te leveren aan de bestrijding van pestgedrag, racisme, zinloos geweld en homofobie. De kracht vormt de inzet van spelers. Uit schoolbezoeken is gebleken dat deze ‘helden’ een zeer belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het communiceren van de juiste normen en waarden. De woorden van de voetballers hebben simpelweg impact: ”Pesten is niet cool! Je bent een Held als je niet meedoet met de groep om iemand te pesten!” En onderwerpen als discriminatie en racisme worden met de spelers bespreekbaar in de klas. Wat gebeurt er in een kleedkamer, rondom het veld of in een klas? Is het plagen of is het pesten?

ADO-fit

We hechten waarde aan de gezondheid en fitheid van onze supporters. Vandaar dat we iedereen die gemotiveerd is om zijn of haar gezondheid te verbeteren, ondersteunen met het leefstijlprogramma ADO-fit. Tijdens 12 trainingen in – en rondom het Cars Jeans Stadion behandelen we onderwerpen zoals bewegen, voeding, rust en balans, de invloed van anderen en plezier in het volgen van een gezonde leefstijl. Daarbij worden de deelnemers aangezet om doelen te stellen en te monitoren. Met steun van ADO Den Haag, van elkaar en van onze ADO-fit coaches werken ze toe naar een gedragsverandering waarbij ze meer bewegen, minder zitten en gezonder eten!

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 17:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van ADO Den Haag.

Swipe Swipe door de items
Golfen met Aaron Meijers en John Goossens (2 pers)
Keepersclinic door Robert Zwinkels (2 pers)
Een stukje 'heilig' kunstgras van het Cars Jeans Stadion

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.