Almere City FC

Almere is als stad volop in ontwikkeling en datzelfde geldt voor Almere City FC. Op sportief vlak wordt de lat ieder seizoen hoger gelegd, ook voor onze activiteiten buiten de lijnen. Samen met onze presenting partners Rabobank Almere en Voiceworks initiëren, faciliteren en organiseren we tal van maatschappelijke projecten die de stad ten goede komen. Hier, waar stad en voetbal elkaar raken, begint Almere & the City.

Alle routiniers verzamelen

‘Alle routiniers verzamelen’ heeft als doel om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Iedere thuiswedstrijd nodigen wij (eenzame) ouderen uit om het duel gratis te komen bekijken in het Yanmar Stadion.

Studenten van studentenvereniging Endzjin halen de ouderen in onze busjes op en zetten hen af voor de hoofdingang van het Yanmar Stadion. Op de tribune worden zij voorzien van een hapje en een drankje, om na de wedstrijd ook weer veilig thuisgebracht te worden. Op deze manier geven wij mensen die normaliter niet (meer) in staat zijn om zelf een wedstrijd te bezoeken toch een leuke dagbesteding. Op de tribune doen de ouderen nieuwe contacten op en kunnen zij genieten van een mooie voetbalwedstrijd.

Ballen met de Buurt

Iedere donderdagavond faciliteert Almere City FC in laagdrempelig buurtvoetbal met ‘Ballen met de Buurt’. Mannen en vrouwen uit verschillende wijken van Almere komen in het Yanmar Stadion tezamen om met elkaar een balletje te trappen. De selectiespelers van Almere City FC bedenken de invulling van ‘Ballen met de Buurt’. Daardoor bieden wij onze deelnemers een afwisselend programma met kleine toernooitjes, leuke voetbalspellen en wedstrijdvormen.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 17:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Almere City FC.

Swipe Swipe door de items
Een rondleiding Behind the Scenes van het Yanmar Stadion
Ally de Aap als gastheer op jouw feestje
Bezoek de training en lunch mee met de selectie

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.