AZ

AZ doet mee(r)

AZ is zich bewust van haar functie in de regio, binnen maar zeker ook buiten het veld. AZ is namelijk niet alleen een club uit de Eredivisie, maar ook een onderdeel van de maatschappij. De spelers en trainers van AZ hebben een voorbeeldfunctie voor de jeugd en veel mensen in de regio zijn trots op ‘hun’ club. AZ steunt jaarlijks diverse structurele en incidentele maatschappelijke projecten om de betrokkenheid bij de samenleving optimaal te benutten, landelijk maar vooral in de regio. Benieuwd naar deze projecten? Lees dan hieronder verder en bekijk meer projecten op de website van AZ Doet Mee(r).

Meer lezen

Foodtour

Middels de Foodtour zet de club zich samen met Rabobank in om kinderen uit de regio Alkmaar te stimuleren meer te bewegen, gezonder te eten en maatschappelijke vraagstukken bespreekbaar te maken. Groepen 7 en 8 van diverse basisscholen nemen deel aan het lesprogramma. Het programma duurt 8 weken en bestaat uit verschillende opdrachten, presentaties en handleidingen voor de leerkracht. De klassen die de opdrachten het meest succesvol uitvoeren krijgen als prijs een AZ Foodclinic: een rondleiding door het stadion, sportactiviteiten, groenten snijden, fruit schillen en een meet & greet met AZ vlogger Timo.

Meer informatie

Level up!

AZ richt zich met het programma Level up! op het positief en bewust gamen onder kinderen in groep 5 en 6. Enerzijds leer je veel van gamen zoals ruimtelijk inzicht, geheugen, reactiesnelheid, anderzijds kan verslaving en een ongezonde leefwijze op de loer liggen. Samen met Bibliotheek Kemmerwaard worden kinderen, hun ouders en leerkrachten meegenomen in hoe je bewust omgaat met gamen. Samen duiken ze in thema’s als tijd, balans, mediawijsheid en wat je kunt leren van gamen. De eSporter van AZ, geeft iedere week opdrachten aan leerlingen en ouders worden gestimuleerd samen te gamen en het gesprek aan te gaan met hun kinderen over dit thema.

Meer informatie

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 17:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van AZ.

Swipe Swipe door de items
Stadionlamp van het AFAS Stadion
Gesigneerde handschoenen Marco Bizot
Gedragen wedstrijdshirt van Myron Boadu

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.