De Graafschap

De Graafschap wil als club in het hart van de Achterhoek een bijdrage leveren aan de regio en haar bewoners door de verantwoordelijkheid te nemen en zich in te zetten voor sociaal maatschappelijke vraagstukken. Door samen te werken met tal van maatschappelijke initiatieven en organisaties streven we ernaar de regio nog mooier te maken dan hij al is.

Lees meer op de website

G-team De Graafschap / Bijzondere Eredivisie

Vanaf het seizoen 2019/2020 beschikt De Graafschap over een G-team. Twaalf jonge voetbaltalentjes, met een beperking, vertegenwoordigen de Superboeren in de Bijzondere Eredivisie. De Bijzondere Eredivisie laat zien dat het ook met een beperking mogelijk is te sporten op niveau, waarbij plezier centraal staat. Motiverend voor andere jongeren met een beperking in de regio om te gaan sporten. Het G-team van De Graafschap bestaat uit 12 spelers en 4 stafleden. Het tv programma FC De Helden (NPO1) heeft in 2020 de start van de Bijzondere Eredivisie en de G-teams gevolgd in een 6-delige serie.

Kindermiddag

Spelers en staf ontvangen (chronisch) zieke kinderen van de kinderafdelingen van het Slingeland Ziekenhuis Doetinchem en SKB Winterswijk. Een middag op De Vijverberg met tal van activiteiten om deze kwetsbare kinderen een onvergetelijke middag te geven.

De Graafschap OldStars

Onze helden van weleer weer in actie! Oud-spelers van De Graafschap zijn verenigd in ‘De Graafschap OldStars’. Een groep gemotiveerde mannen die zin hebben om oude tijden te doen herleven in het blauw-wit van De Graafschap. Zij voetballen volgens het ‘walking football’ principe waarbij speciale spelregels bestaan. Onze oud-spelers gaan onder meer de regio in om Walking Football initiatieven te ondersteunen. Ook nemen ze deel aan kleine en grote toernooien tegen andere teams. Vaak worden de heren ook ingezet voor andere maatschappelijke activiteiten. Activiteiten van De Graafschap Oldstars worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank Graafschap.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 17:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van De Graafschap.

Swipe Swipe door de items
Stadiontour door De Vijverberg (max. 10 personen)
Exclusieve lunch op De Vijverberg
VIP Arrangement bij een thuiswedstrijd

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.