FC Den Bosch

Het vergroten van de positieve aantrekkingskracht van FC Den Bosch is een breed gedeelde wens.
De club heeft namelijk niet alleen waarde voor supporters, maar ook voor stad en regio. Binnen- en met stakeholders rondom FC Den Bosch – en met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch als essentiële – partner – wordt momenteel gewerkt aan een nieuwe en kansrijke invulling van maatschappelijk beleid en daarmee de duurzame verankering van de club in de Bossche en regionale samenleving.
De ambitie is een gezamenlijk perspectief te ontwikkelen en tot een gedeelde, gesteunde aanpak en uitvoering te komen. Voor meer impact betrekken we relevante, commerciële bondgenoten die het leven van mensen een stukje leuker en waardevoller willen maken en bij wie financieel en maatschappelijk rendement elkaar niet uitsluiten maar versterken.

Seizoenprogrammaplan

Supporters zijn niet alleen onze eerste prioriteit, ze vormen ook ons voornaamste draagvlak. Met hen maken we gezamenlijk een jaarkalender met activiteiten. Daarbij laten we ons leiden door het principe van ‘de samenleving in het stadion’ en ‘de club in de samenleving’. Deze lijn van denken en werken biedt alle disciplines binnen- en rondom (de) FC Den Bosch (Foundation) de kans om een eigen bijdrage te leveren aan het toekomstige succes van club, foundation en samenleving en ondertussen plezier te hebben. Elk kwartaal staat één pijler centraal. Met bijbehorende activiteiten.

Zomer 2020

Bij de start van een voetbal- en schoolseizoen en de herstart van de FC Den Bosch Foundation, past het thema nieuw begin en de pijler ontwikkeling. Daarom opent FC Den Bosch de stadionpoorten van De Vliert deze zomer voor amateurjeugdvoetballers van twaalf jaar en jonger. Jongens en meisjes in deze leeftijdscategorie van amateurclubs uit de stad en de regio, kunnen een deel van de voorbereiding op hun eigen voetbalseizoen doen in het stadion.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 16:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van FC Den Bosch.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd jublieumshirt van Ruud van Nistelrooy (50 jaar FC Den Bosch)
Voetbalclinic in het stadion door meerdere selectiespelers
Meetrainen met jeugdselectie van FC Den Bosch

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.