FC Emmen

Naoberschap United

FC Emmen wil meer zijn dan alleen een voetbalclub. Het wil de mogelijkheden benutten van een lokale, professionele voetbalorganisatie en de grote impact van het voetbal gebruiken om de medemens te helpen. Projecten die een arm om een schouder bieden. Waarmee je eenzame mensen laat glimlachen of mensen letterlijk in beweging brengt. Waarmee je weer deelneemt aan de maatschappij door mensen aan een baan te helpen. Kortom, we zijn er voor iedereen die net dat zetje in de rug nodig heeft. We zijn een grote familie en daarbij helpen we elkaar als en waar dat nodig is. Benieuwd naar hoe dit wordt ingevuld?

Meer lezen

OldStars

Het is belangrijk om mensen gezond te laten leven en met elkaar in contact te brengen, ook zeker op latere leeftijd. Met de FC Emmen OldStars worden 60-plussers gestimuleerd om (weer) te gaan voetballen, met elkaar in contact te komen en bij FC Emmen betrokken te zijn. Er mag er alleen gewandeld worden, lichamelijk contact is verboden en er worden geen slidings gemaakt. Dit om blessures te voorkomen en iedereen de mogelijkheid te bieden mee te kunnen doen! Elke donderdagmiddag wordt er door het team, inmiddels een groep van dertig senioren, in het stadion De Oude Meerdijk getraind. Het draait niet alleen om het voetballen, maar het sociale aspect is minstens zo belangrijk. Er wordt gestart met een kop koffie en afgesloten met een échte derde helft!

G-Voetbalteam

Vanaf dit seizoen beschikt FC Emmen niet over een, maar over twee teams die namens de Drentse profclub in de Bijzondere Eredivisie mogen uitkomen. Met het G-voetbal wil FC Emmen een podium creëren voor G-spelers met ambitie. Ondanks dat iemand een beperking heeft wil de club laten zien het mogelijk is om op hoog niveau te spelen. Daarmee wordt de zichtbaarheid van kinderen met een handicap in de regio vergroot, wat zorgt voor een andere beeldvorming. De club stimuleert sportparticipatie onder kinderen met een handicap. En dat is belangrijk! Want sport versterkt je gezondheid, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. En door samen te sporten leer je vriendjes en vriendinnetjes kennen.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 16:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van FC Emmen.

Swipe Swipe door de items
Sfeervol, luxe diner op de middenstip (8pers)
Gesigneerde handschoenen van Kjell Scherpen
Uur golfen samen met Glenn Bijl

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.