FC Utrecht

FC Utrecht vanuit het hart

FC Utrecht is ervan overtuigd dat wij als club, in het hart van de provincie, een bijdrage kunnen leveren aan een vitaler Utrecht. FC Utrecht staat midden in de samenleving. We zijn oprecht betrokken en maken de verbinding in wijk, stad en regio.  Met ons maatschappelijke programma willen wij de kans benutten om direct bij te dragen aan de fysieke, sociale en mentale ontwikkeling van inwoners uit de provincie Utrecht. Hierbij richten we ons in de basis op drie doelgroepen: jeugd, ouderen en supporters. FC Utrecht heeft hierin een verbindende, enthousiasmerende en inspirerende rol. Lees meer over onze projecten op onze site en hieronder.

Naar de website

Trukendoos

80 jeugdspelers van FC Utrecht gaan sinds juni 2020 de wijken in met de Trukendoos, met daarin onder meer een mini voetbal, een uitleg van 5 coole voetbaltrucs, een flyer voor deelname aan voetbalclinics en leuke FC Utrecht-extraatjes. De doelgroep om een Trukendoos te ontvangen is een minderjarig kind dat leeft in een gezin onder de armoedegrens, waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is. Het doel is om deze kinderen gezamenlijk in beweging te krijgen door te gaan voetballen, waarbij de jeugdspelers van FC Utrecht fungeren als een rolmodel.

Tikkie Terug

Met Tikkie Terug wil FC Utrecht een bijdrage leveren aan de strijd tegen dementie, eenzaamheid onder ouderen verminderen en oude tijden doen herleven. Door sportherinneringen in te zetten en bijeenkomsten te organiseren, worden de hersenen gestimuleerd. Voetbalherinneringen en de gedeelde passie voor sport brengen mensen bij elkaar en helpt hen om positieve gedachten en gevoelens te activeren. Door middel van oude rekwisieten, ons eigen OldStars team, de film FC fUsie en nog veel meer proberen wij dit te bewerkstelligen. Met het terugkerende patroon van de Tikkie Terug-bijeenkomsten hopen wij een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van dementerenden, eenzame ouderen en hun naasten.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 13:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van FC Utrecht.

Swipe Swipe door de items
Assistent trainer G-team Bijzondere Eredivisie
Gesigneerd thuisshirt seizoen 2019-2020
Wedstrijdarrangement (uit) met directie & van Seumeren

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.