FC Volendam

Volendam en de plaatselijke FC zijn nauw aan elkaar verbonden. De lokale betrokkenheid is groot. Om bij te dragen aan de lokale en regionale maatschappelijke ontwikkeling, organiseert FC Volendam jaarlijks zo’n twintig verschillende activiteiten. De meeste evenementen worden georganiseerd door de Kidsclub van FC Volendam. Maar niet alleen de leden van de kidsclub worden bereikt.

Scoor een Boek!

Bibliotheek Waterland en FC Volendam hebben elkaar gevonden in het project Scoor een Boek!. De bedoeling van het project is om leerlingen uit de groepen 5 en 6 te stimuleren om met plezier te (blijven) lezen. Basisscholen in de gemeenten Purmerend, Edam-Volendam, Beemster en Landsmeer doen mee aan het project. Leerlingen worden uitgedaagd om zoveel mogelijk boeken te lezen in de klas.

De klas die de meeste boeken heeft gelezen wint een clinic met spelers van FC Volendam in het Kras Stadion. Ook worden alle deelnemers aan het project uitgenodigd voor een thuiswedstrijd van FC Volendam.

Nederland Schoon

Jaarlijks zet FC Volendam zich in voor een schoner Nederland. De selectie van FC Volendam gaat langs bij basisscholen om samen met de leerlingen de buurt schoon te maken en rommel op te ruimen. Ruim 550 kinderen doen mee aan het project. Iedereen die zorgt voor een schonere buurt wordt uitgenodigd voor een thuiswedstrijd bij FC Volendam.

Nationale ouderendag

Minimaal één keer per jaar nodigt FC Volendam de ouderen uit de verzorgingshuizen uit de regio uit. FC Volendam heeft voor een hen een compleet verzorgde avond ontwikkeld, waarmee zij kunnen genieten van een prachtige avond uit. Ze bekijken de wedstrijd achter glas vanuit een skybox en kunnen genieten van een hapje en een drankje. Ook krijgen ze allemaal een sjaal van FC Volendam mee naar huis.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 15:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van FC Volendam.

Swipe Swipe door de items
Gedragen voetbalschoenen van Francesco Antonucci
VIP experience incl. Meet & Greet met Wim Jonk en Jan Smit
Gesigneerd thuisshirt van Kevin Visser

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.