Feyenoord

Feyenoord Foundation

De #KrachtvanFeyenoord is overal. Je ziet ‘m in de dankbare glimlach van de oude man die in zijn ziekenhuisbed voor het laatst een training bezoekt. In de zelfverzekerde handdruk van de jonge vrouw die net haar nieuwe werkgever heeft gevonden. En je vindt ‘m op zondagochtend op al die trapveldjes waar de Feyenoord Street League bij honderden kinderen voor plezier zorgt. De #KrachtvanFeyenoord gebruiken we om met onze sociaal-maatschappelijke programma’s levens te veranderen. Om mensen in beweging te brengen. Om bij te dragen aan een betere toekomst voor onze supporters en de inwoners van Rotterdam op het gebied van sport, onderwijs en werk. Lees meer over de #KrachtvanFeyenoord op onze site!

Meer informatie

FEYENOORD STREET LEAGUE

De Feyenoord Street League is een spannende straatvoetbalcompetitie voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs. Evenals in het seizoen 2019-2020 zal de Feyenoord Street League ook in 2020-2021 weer georganiseerd worden op Rotterdam-Zuid en in Rotterdam-West. Kinderen uit deze gebieden kunnen met een school-, buurt- op straatteam inschrijven en zelf bepalen op welk veldje in de buurt zij hun thuiswedstrijden spelen.

Meer informatie

CLUB 1908

Bij Club1908 ligt de nadruk op het leren van zogenoemde 21ste-eeuwse vaardigheden. Vaardigheden die nog weinig aan bod komen in het onderwijs, maar die wél ontzettend belangrijk zijn voor de banen van de toekomst. Banen waarvan we nu nog niet eens het bestaan weten, met name in de techniek en de ICT.  Daarom krijgen ze bij Club1908 lessen in STEM, wat staat voor: science, technology, engineering en mathematics. De leerlingen gaan aan de slag met speciaal ontworpen en op maat gemaakte programma’s op bijvoorbeeld het gebied van coderen. Ze leren onder meer ICT-vaardigheden, informatievaardigheden, computational thinking en worden meer en meer mediawijs.

Meer informatie

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 16:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Feyenoord.

Swipe Swipe door de items
Weekend in het Feyenoord-vakantiehuis
VIP-arrangement voor 2 personen
VIP-rondleiding voor 4 personen

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.