Fortuna Sittard

FORTUNA VERBINDT

Fortuna Sittard is méér dan een voetbalclub. Als club staan wij midden in de maatschappij en vinden wij het belangrijk om ook waarde te creëren buiten het veld. Onder de naam ‘Fortuna Verbindt’ geeft Fortuna Sittard invulling aan de maatschappelijke rol die past en hoort bij een betaald voetbalclub op het hoogste niveau in Nederland. Fortuna Sittard levert een herkenbare, positieve bijdrage aan het welzijn en de kwaliteit van de samenleving in de regio’s Zuid- en Midden-Limburg. Met zijn maatschappelijke beleid wil de club een (ver)bindende rol spelen in de samenleving. Lees verder op de website en bekijk alvast enkele projecten hieronder!

Naar de website

The Daily Mile

Ecsplore organiseert ieder jaar i.s.m. Fortuna Sittard op diverse basisscholen in de regio de Smart en Fit week. Deze staat geheel in het teken van een gezonde leefstijl. De kinderen rennen hierbij o.a. de ‘The Daily Mile’. Vanaf dit moment rennen de kinderen 28 weken lang op maandag deze Daily Mile. Iedere week gaat een duo van Fortuna Sittard spelers naar een basisschool om deze Daily Mile mee te rennen. Ook komen de deelnemende kinderen een keer naar het stadion om een wedstrijd mee te maken. Het doel achter dit project en de samenwerking is kinderen het belang van een gezonde leefstijl te zien.

G-Vriendenwedstrijd

Fortuna Verbindt organiseert twee keer per jaar een G-Vriendenwedstrijd. Deze wedstrijd staat speciaal in het teken van mensen met een beperking. Zij kunnen gratis met een begeleider naar de wedstrijd van Fortuna Sittard. Ook vindt er een speciale rustactiviteit plaats, waar de G-vrienden penalty’s kunnen schieten op de reservedoelman van Fortuna Sittard. Een avond om nooit meer te vergeten!

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 16:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Fortuna Sittard.

Swipe Swipe door de items
Koffie met hoofdtrainer Kevin Hofland
FIFA wedstrijd tegen selectiespeler
Meelunchen mee met de selectie 20-21

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.