Go Ahead Eagles

De maatschappelijke waarde van een voetbalclub is enorm. Het is dan ook niet meer dan logisch dat dit binnen het beleid van de club een belangrijk onderdeel vormt middels drie pijlers: Voetbal, Voetbalbeleving en Meer dan voetbal. De pijler ‘Meer dan voetbal’ komt tot uiting in de sociaal-maatschappelijke rol die Go Ahead Eagles niet alleen nastreeft in Deventer, maar in de gehele Sallandse regio en Apeldoorn.

Go Ahead Eagles is een club die midden in de samenleving staat. Niet alleen voelen Deventenaren zich verbonden met de club, maar ook voelt Go Ahead Eagles zich nauw verbonden met de regio Deventer en haar bewoners.

Fit like an Eagle

Fit like an Eagle draait om een fitheidschallenge, waarbij deelnemers op een plezierige en laagdrempelige manier worden geënthousiasmeerd om aan hun vitaliteit te werken.

Na een nulmeting gaan drie teams van in totaal 27 deelnemers twaalf weken lang de strijd met zichzelf en tegen elkaar aan. Ieder team heeft een speler van de eerste selectie van Go Ahead Eagles als teamcaptain.Welk team boekt in een aantal maanden de meeste gezondheidswinst? De deelnemers krijgen een compleet en kosteloos programma aangeboden met onder meer een healthcheck, sporten onder begeleiding en workshops over voeding en vitaliteit. In een aantal stappen wordt toegewerkt naar de grote finale met een sportieve eindchallenge!

 

Scoor een Boek!

Lekker buiten voetballen is gelukkig weer toegestaan voor kinderen. De afgelopen maanden was zoveel mogelijk thuisblijven echter het dringende advies. In samenwerking met de Bibliotheek Deventer maakte Go Ahead Eagles in die periode graag van de nood een deugd door te zeggen: Scoor een Boek!

Tussen het voetballen door is even ontspannen met een goed boek een uitstekend idee. Dat geldt ook voor de spelers van Go Ahead Eagles, die als inspiratiebron voor kinderen op de clubkanalen van Go Ahead Eagles vertelden over hun favoriete boek. Verder liet onze Amerikaanse middenvelder Maël Corboz zien hoe hij met de hulp van Jayden, Loreana en de voetbalboeken in de bieb de Nederlandse (voetbal)taal onder de knie kreeg!

 

Go Ahead Eagles OldStars

Go Ahead Eagles OldStars is bedoeld voor voetballiefhebbers (mannen en vrouwen) van 60 jaar en ouder die graag nog een potje ‘Walking Football’ spelen. Bij Walking Football wordt 6 tegen 6 gespeeld op een veld van 42 x 21 meter. Er wordt één keer per week naast De Adelaarshorst getraind onder leiding van een professionele trainer. Voorafgaand aan de training is er een gezellig samenzijn, waarbij onder andere de voetbaltoto van het aankomende voetbalweekeinde wordt ingevuld.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 15:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Go Ahead Eagles.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd bevrijdingsshirt Jaroslav Navratil
Een stuk stadionmuur van De Adelaarshorst
Speciaal Go Ahead Eagles-ontbijt

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.