Helmond Sport

Heel Helmond Sport

Helmond Sport herpositioneerde zichzelf en wil samen met een aantal partners onder de noemer ‘Heel Helmond Sport’ de stad sportiever en vitaler maken.

Helmond Sport wil zorgen dat er een kruisbestuiving gaat ontstaan tussen sport, zorg en onderwijs. Er valt heel veel van sport te leren. De kracht van sport is enorm. Sport zorgt voor discipline, vertrouwen en respect. Sport leert je onder andere te incasseren, keuzes te maken en samen te werken. Essentiële vaardigheden waar mensen de rest van hun leven profijt van hebben. Oftewel, sport is de school voor het leven.

Bijzonder is dat zowel spelers als werknemers van Helmond Sport zich een aantal uur per week inzetten voor maatschappelijke en sportieve projecten in Helmond en de regio.

Structureel worden onze spelers ingezet op dinsdag, woensdag en donderdag voor maatschappelijke activiteiten in Helmond en de regio.

Nationale voorleesdagen

Samen met Bibliotheek Helmond-Peel helpen onze spelers het leesplezier van kinderen te verhogen tijdens de Nationale Voorleesdagen van 22 januari tot 1 februari. Er werd afgetrapt op basisschool D’n Bogerd in Deurne waar Jeff Stans en Jordy Thomassen hebben voorgelezen.

Ook werden Stijn van Gassel en Ferry de Regt met open armen ontvangen op SBO de Toermalijn. In deze speciale week lezen onze spelers voor op verschillende basisscholen in Helmond en de regio om de fantasie te prikkelen, het taalgevoel te ontwikkelen en natuurlijk om samen plezier te beleven.

Samen Fit

Wekelijks helpen een aantal spelers van Helmond Sport ouderen van Woonzorgcentrum Savant Alphonsus om in beweging te blijven.

Een speciale editie met kerst werd in samenwerking met Jibb+ Helmond in ons eigen SolarUnie Stadion gehouden. Er werd natuurlijk gesport en er is een rondleiding door het stadion gegeven door onze spelers en trainer.

De ouderen werden opgehaald en weer thuis gebracht door onze partner TwinTours.

Speciaal onderwijs

De club Helmond Sport is ook bekend bij de Antoon van Dijckschool, de regioschool in Brouwhuis voor Speciaal Onderwijs. Wekelijks helpen onze spelers daar bij de gymlessen. Kinderen hebben daar zelfs van de begeleiding een handtekeningenkaart-met-Helmond-Sport-logo meegekregen die ze, nadat de voetbalclinic is afgelopen, trots laten ondertekenen.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 15:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Helmond Sport.

Swipe Swipe door de items
Gedragen voetbalschoenen Jeff Stans
Keepershandschoenen van Stijn van Gassel
Gedragen voetbalschoenen Guus Joppen

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.