Heracles Almelo

Maatschappelijk Heracles Almelo

Heracles Almelo bevindt zich in een bevoorrechte positie en speelt daarbij een belangrijke functie in de maatschappij. Hoewel de club zich inzet voor iedereen in de samenleving zijn er drie belangrijke groepen waar maatschappelijk veel focus op ligt. Namelijk kinderen, ouderen en mensen die zich in een sociaal minder wenselijke situatie begeven. Door inzet van naam en beeldmerk, spelers / staf, én door samen te werken met verschillen partijen en organisaties, is Heracles Almelo in staat om mooie maatschappelijke projecten uit te voeren. Lees hierover meer op onze website!

Meer lezen

Almelo doet mee

Eén van deze organisaties is Almelo Doe(t) Mee. Almelo Doe(t) Mee is er om volwassen mensen met een kleine beurs de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan activiteiten voor Sport , Cultuur en Kennis/Informatie. Het grootste doel van de organisatie is om de maatschappelijke participatie van volwassen inwoners, met een laag inkomen, te stimuleren. Gebleken is dat veel mensen deze sociale participatie vinden bij Heracles Almelo. Sommigen zijn wegens financiële redenen niet in de mogelijkheid om een seizoenkaart aan te schaffen. Daarom heeft Heracles Almelo ervoor gekozen Almelo Doe(t) Mee centraal te stellen voor deze veiling. De opbrengsten worden geschonken aan de organisatie in de vorm van wedstrijdkaarten. Op deze manier kunnen de trouwe fans, die het zelf niet kunnen bekostigen, toch naar de wedstrijden komen.

Meer informatie

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 15:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Heracles Almelo.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd thuisshirt (19/20) door de hele selectie
FIFA toernooi (16 pers) in de eBox met Bryan Hessing
Gesigneerde voetbalschoen topscoorder Cyriel Dessers

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.