MVV Maastricht

Stichting Maatschappelijke Projecten Maastricht (SMPM) is voortgekomen uit de initiatiefgroep die MVV Maastricht in 2010 opnieuw op de kaart heeft gezet en met name vanuit die mensen die de maatschappelijke oriëntatie hebben ontwikkeld.

De stichting draagt bij aan de ontwikkeling van Limburg binnen drie maatschappelijke thema’s: gezond leven, leren én bewegen. Daarbij is het idee dat iedereen zo veel mogelijk meedoet, de jeugd in het bijzonder. En dat lukt ook omdat iedereen talent heeft dat op een inspirerende manier aangesproken wordt.

Het doel van SMPM is om de sociale cohesie en de maatschappelijke betrokkenheid in Maastricht te versterken via het voorbereiden, coördineren en uitvoeren van maatschappelijke projecten.

Lerend scoren

De activiteiten die MVV Maastricht met De Scholentoer aanbiedt zijn het lesprogramma ‘Lerend scoren’, waar spelers van MVV les komen geven in de klas. De lessen gaan over een gezonde leefstijl (gezond eten, water drinken en bewegen), aangevuld met ‘Het leven van een Profsporter’, waar het gaat over de loopbaan en leven van een profvoetballer,gezondheid en fair-play.

Een ander lesprogramma krijgen de kinderen van groep 7 tijdens de ‘Kleedkamergesprekken’, waar door de leerlingen les wordt gevolgd in een speciale locatie met WOW-factor over o.a.: gezondheid & gezonde voeding, financiële gezondheid, bewegen en pesten & respect.

Playing for Success

Playing for Success is een programma voor leerlingen die beter kunnen presteren dan ze momenteel doen. Er wordt gewerkt aan het zelfvertrouwen en het opbouwen van motivatie van de deelnemers, waardoor zij beter kunnen presteren. In Maastricht kunnen kinderen uit groep 6, 7 en 8 en van de eerste en tweede klas van het voortgezet onderwijs meedoen met het programma. Deelnemende scholen zullen zelf bekijken welke leerlingen een uitnodiging zullen krijgen voor deelname aan het Playing for Success-project.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 14:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van MVV Maastricht.

Swipe Swipe door de items
Gedragen wedstrijdshirt van Koen Kostons
Fotoshoot in Stadion de Geusselt
Wedstrijdbezoek + Meet & Greet met een selectiespeler

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.