N.E.C.

N.E.C. Maatschappelijk richt zich op iedere inwoner uit het Rijk van Nijmegen. Dit doet men door de inzet van iconen van de club, het merk N.E.C. en de inspirerende omgeving van het stadion. Dit wordt ondersteund door Stichting N.E.C. Doelbewust. Het bestuur geeft gevraagd en ongevraagd advies en feedback aan N.E.C. Maatschappelijk en vormt daarmee een belangrijke basis van de maatschappelijke activiteiten die N.E.C. uitvoert.

Dit doet Stichting N.E.C. Doelbewust door kennis en financiële middelen beschikbaar te stellen. N.E.C. Doelbewust wordt financieel ondersteund door (commerciële) organisaties, donaties, giften en fondsen.

Scoor een Boek!

N.E.C. en de Bibliotheek Gelderland Zuid organiseren elk jaar het project ‘Scoor een Boek!’. Middels dit project willen de organisaties kinderen laten ervaren hoe leuk lezen is. In het kader van de Nationale Voorleesdagen bezoekt N.E.C. alle basisscholen die meedoen aan het project.

Tijdens ‘Scoor een Boek!’ lezen honderden leerlingen van meerdere basisscholen scholen in het Rijk van Nijmegen negen weken lang zo veel mogelijk boeken in de klas én thuis. Met elk gelezen boek of leesopdracht scoren ze een ‘doelpunt’ en mogen ze een sticker op een poster plakken. Tijdens het project wisselen leerlingen hun favoriete boeken uit.

N.E.C. for Success

N.E.C. for Success is het onderwijsproject van N.E.C. voor leerlingen uit de groepen 6, 7 en 8 uit het basisonderwijs en klas 1 en 2 uit het voortgezet onderwijs. N.E.C. for Success zet de kracht van voetbal in om het zelfvertrouwen en zelfbeeld van leerlingen te vergroten.

Ook wordt er gewerkt aan sociaal-emotionele doelen als; samenwerken, motivatie, concentratie en omgaan met elkaar. Daarnaast is het deelnemen aan N.E.C. for Success een feelgood experience waarvan de leerlingen een boost krijgen. Het opdoen van succeservaringen, de aandacht van professionele begeleiding en werken aan een zelf gesteld leerdoel zorgt ervoor dat de leerlingen ‘groeien.’

Dag van de Ouderen

Op de Internationale Dag van de Ouderen organiseert N.E.C. Maatschappelijk, samen met Sterker Sociaal Werk, een speciale dag voor senioren om niet snel te vergeten. Gedurende deze dag worden er tal van enerverende activiteiten opgezet waaraan de ouderen kunnen deelnemen.

In de ochtend opent De Goffert haar deuren voor deelnemende ouderen, waarbij zij in brasserie Bikkels worden getrakteerd op iets lekkers; verzorgd door Robbert de Echte Bakker. Vervolgens worden de ouderen allemaal welkom geheten in de Goffert, waarna er wordt afgetrapt met een potje Swingo; swingend op de hitjes van vroeger bingo spelen. Aansluitend kunnen de ouderen genieten van een gezamenlijke lunch met de N.E.C.-selectie!

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 14:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van N.E.C..

Swipe Swipe door de items
Gedragen wedstrijdshirt van Rens van Eijden
VIP Dugout (met maximaal 10 personen)
Meet & Greet met Rens van Eijden

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.