NAC Breda

NAC Breda is meer dan voetbal. De club zit verankerd in de stad, waardoor het DNA van de Parel van het Zuiden verweven is met Breda. Vanuit die positie hopen wij dan ook op maatschappelijk vlak een steentje bij de dragen. Wij zijn ons namelijk bewust van de maatschappelijke rol die we uit kunnen oefenen in de gemeente Breda en nemen dit serieus.

NAC OldStars

De NAC OldStars spelen elke woensdagochtend Walking Football bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Het stimuleren van een gezonde leefstijl en het bevorderen van de sociale contacten staat centraal. Naast de sportieve activiteiten vinden er structureel sociale activiteiten plaats. NAC OldStars wordt in samenwerking met regionale amateurverenigingen georganiseerd. In totaal hebben inmiddels acht amateurverenigingen in samenwerking met NAC Maatschappelijk een aanbod voor zestigplussers opgezet.

Niemand Buitenspel

Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Jongeren of jong volwassenen met een bijstandsuitkering, lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking, of zonder startkwalificaties kunnen in de praktijk echter vaak moeilijk aan een baan komen. Voor deze groep mensen organiseren wij het project Niemand Buitenspel. Het project biedt jongeren de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de speciale omgeving van het Rat Verlegh Stadion.

Gedurende het traject worden met name schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden verricht in en om het Rat Verlegh Stadion, ter ondersteuning van onze facilitaire afdeling. Tevens is tijdens het project gelegenheid om te sporten en workshops en cursussen te volgen, die bijdragen aan het verkrijgen van basisvaardigheden die van pas komen voor elke werknemer.

Rabo G-dag

Jaarlijks staat in het Rat Verlegh de Rabo G-dag op het programma. Maar liefst 24 G-teams uit West-Brabant en Zeeland gaan tijdens deze bijzondere dag op het hoofdveld de strijd met elkaar aan. In een dag vol voetbal staat het hebben van plezier natuurlijk centraal voor de deelnemers. Traditiegetrouw krijgt ieder G-team een selectiespeler van NAC aangewezen als coach, waarna zij in een ‘4 tegen 4’-toernooi de strijd aangaan. De finale wordt elk jaar gefloten door de hoofdtrainer van NAC.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 14:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van NAC Breda.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd thuisshirt seizoen 2019-2020
Rondleiding door het stadion van een selectiespeler
Keepershandschoenen van Nick Olij

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.