PEC Zwolle

PEC Zwolle, al tien jaar zoveel meer dan voetbal!

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van PEC Zwolle, gebruikt sinds 2010 de kracht van sport voor sociaal-maatschappelijke projecten in Zwolle en de wijde regio. Met ondersteuning van diverse partners worden voor verschillende doelgroepen – voor jong en oud – tal van activiteiten georganiseerd. PEC Zwolle United is onderdeel van de ANBI-stichting Regio Zwolle United en onlosmakelijk verbonden aan de betaal voetbalorganisatie PEC Zwolle. Bekijk hieronder vast enkele projecten of lees verder op onze website!

Naar de website

PEC kicks ASS

Bewegen is belangrijk. Het geeft energie, een goed gevoel en zorgt voor het kwijtraken van spanning of een teveel aan energie. Sporten kan voor jongeren met een autisme spectrum stoornis (ASS) lastig zijn. Met het opzetten van een voetbalgroep voor deze jongeren, willen wij hen laten ervaren hoe leuk voetballen en bewegen is. Speciaal hiervoor opgeleide trainers van Stichting Empower verzorgen de wekelijkse training.

Hotel PEC-arrangement

In Hotel PEC zetten we, samen met onze in het stadion gevestigde partner Lumen Hotel & Events, mensen in het zonnetje. Bijvoorbeeld vrijwilligers die altijd klaar staan voor een ander of mensen die, om wat voor reden dan ook, wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het arrangement bestaat uit een rondleiding in het MAC3PARK stadion, een heerlijk diner in het Bluefinger Restaurant, overnachting met ontbijt en een bezoek aan een thuiswedstrijd van PEC Zwolle.

Week van de Vitaliteit

De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om bewegen, gezonde voeding en gezond leven aan te moedigen, maar ook om verbinding tussen mensen te stimuleren. In deze jaarlijks terugkerende week worden vanuit de projecten van PEC Zwolle United activiteiten georganiseerd i.s.m. met PEC Zwolle. Door het Coronavirus kon de editie 2020 geen doorgang vinden. Kijk voor een impressie toch even op de speciale campagnesite.

Naar campagne website

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 14:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van PEC Zwolle.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerde aanvoerdersband Bram van Polen
Keepershandschoenen Michael Zetterer
30 min work-out door Bram van Polen (10 pers)

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.