PSV

PSV Foundation

PSV is zich ervan bewust dat zijn status als een van de grootste voetbalclubs in Nederland maatschappelijke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. De club bevindt zich in de positie – en is daarmee vereerd – een positieve invloed te kunnen uitoefenen op het welzijn van de maatschappij. De stichting heeft als doel een positieve bijdrage te leveren aan de hedendaagse maatschappij in de regio Eindhoven met aan PSV en voetbal gerelateerde maatschappelijke activiteiten en programma’s. Lees meer over de projecten op de website en hieronder!

Meer informatie

Football Memories

PSV Foundation start in seizoen 2020-2021 met een nieuw programma: Football Memories. Een programma dat zich richt op supporters met dementie. Dementie is een ziektebeeld waarbij de geestelijke vermogens ernstig zijn afgenomen. Als gevolg hiervan kan iemand dagelijkse handelingen, die voorheen moeiteloos werden gedaan, minder goed of niet meer uitvoeren. De PSV-historie wordt ingezet als middel bij het bereiken van het doel. Herinneringen ophalen doormiddel van het gebruik van foto’s, andere materialen, oud-spelers en het delen van ervaringen/verhalen door de deelnemers.

FAN of the Match

Het programma FAN of the Match is een ritueel dat PSV al sinds 1998 bij iedere thuiswedstrijd in stand houdt. De FAN of the Match bezoekt de betreffende wedstrijd in het Philips Stadion, mag tijdens de rust het heilige gras betreden voor een foto met mascotte Phoxy en na afloop worden er foto’s en handtekeningen verzameld van de spelers in het spelershome. PSV heeft naast de FAN of the Match ook een FAN of the Match op afstand. Bij elke thuiswedstrijd kan een zieke supporters vanuit huis of een andere locatie toch bij de wedstrijd zijn door middel van een AV1 robot. De robot zijn de ogen en oren van de supporter. Hij wordt door een speler van PSV mee het veld opgenomen zodat hij kan meelopen in de line-up, de wedstrijd vanaf de zijlijn bekijken en loopt mee in de ereronde in de armen van een speler.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 14:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van PSV.

Swipe Swipe door de items
Gedragen voetbalschoen van Donyell Malen
Ga mee op de teamfoto met de PSV-selectie 20/21
Wedstrijdshirt (uit) van Armindo Bruma

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.