SC Cambuur

Dagelijks ontvangt SC Cambuur Verbindt verschillende verzoek aanvragen. Dat kan iets vrolijks zijn, maar vaak zijn het ook verdrietige verzoeken. Vanuit SC Cambuur werken wij hier met het ‘Hert op de goede plek’ aan mee. Wij zorgen er voor, dat we laatste wens verzoeken van supporters in vervulling laten komen. Als we iemand een Hart onder de riem kunnen steken of namens een dierbare een bedank boodschap kunnen geven, doen wij dat! We doen dit niet alleen, we hebben een warme band met diverse welzijn instanties en maatschappelijke stichtingen.

CambuurT Voetbal

CambuurT Voetbal is een initiatief bedoeld om jongeren in de omgeving de kans te bieden om vrijblijvend hun favoriete sport te beoefenen: voetbal! Jongeren in de leeftijd van 10 t/m 18 jaar krijgen de mogelijkheid om wekelijks te trainen in maar liefs 12 buurten in de gemeente Leeuwarden. De trainingen worden begeleid door jongerenwerkers, studenten en medewerkers van Cambuur Verbindt.

Samen sporten, samen plezier maken, saamhorigheid en verbondenheid met SC Cambuur en de wijk creëren is één van de doelstellingen. Voetbal wordt ingezet als middel en samen met het begeleidend team, wordt er ook op de dagelijkse dingen in het leven ingegaan zoals school en werk. Tevens kan elke wijk extra punten scoren door Respect & Sportiviteit te tonen en door maatschappelijke klussen in de wijk te verrichten!

SC Cambuur OldStars

Als echte voetbalhelden gaan 60-plussers samen bewegen en voetballen bij SC Cambuur. Iedere week is er een trainingssessie van twee uur, 5 keer bij SC Cambuur en 15 keer bij amateurvereniging de Leeuwarder Zwaluwen & Leovardia. Naast trainingen, die door professionals worden uitgevoerd onder andere oud speler en trainer van SC Cambuur, Jan Bruin, krijgen de deelnemers een fittest en SC Cambuur-kleding.

De Cambuur OldStars beginnen iedere week met een gezellig kopje koffie of thee en het bespreken van voetbalnieuws. Daarna begint de training, met Walking Football* en kracht- en lenigheidsoefeningen. Cambuur biedt professionele begeleiding specifiek gericht op senioren. De club wil 60-plussers bewust maken van het belang van een actieve leefstijl en daarnaast het onderhouden van sociale contacten van de deelnemers bevorderen.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 13:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van SC Cambuur.

Swipe Swipe door de items
Volg een exclusieve Cambuur training onder toezicht van Henk de Jong
Lunch mee met de SC Cambuur-selectie (max. 6 pers)
Gesigneerde tribunestoel van het Cambuurstadion

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.