sc Heerenveen

sc Heerenveen #EenmetHeerenveen

Sc Heerenveen is meer dan alleen een voetbalclub en wil samen met supporters, sponsoren en andere stakeholders haar maatschappelijke betrokkenheid tonen in Heerenveen, haar directe omgeving en de regio Friesland. De club opereert vanuit twee (maatschappelijke) pijlers: participatie en vitaliteit. Vanuit het pompeblêdenhart hebben wij bij sc Heerenveen aandacht voor het verleden, het heden en de toekomst. Lees meer over de projecten op de website en bekijk hieronder vast drie projecten!

Meer lezen

Gezamenlijk scoren voor een gezonde leefstijl

sc Heerenveen en GGD Fryslân hebben de handen ineen geslagen voor een vitaler Fryslân. In februari 2020 is onder leiding van Foppe de Haan afgetrapt met het project Scoor een Boek, een leesproject voor kinderen en ouders, dat lezen en sport aan elkaar verbindt in de gehele regio Friesland. Maar liefst 50 scholen in Friesland deden afgelopen seizoen mee om in negen weken tijd zoveel mogelijk boeken te scoren. Een leesproject waarbij de Friese Bibliotheken, scholen én voetbalclub sc Heerenveen samenwerken. De onderwerpen vitaliteit en laaggeletterdheid vinden elkaar in één project. Het Jeugdfonds Sport en Cultuur Friesland is aangesloten bij het project vanuit de gedachte dat ieder kind moet kunnen sporten.

Meer lezen

Jarenlange trouwe verbintenis aan KiKa

sc Heerenveen heeft zich sinds seizoen 2010-2011 verbonden aan stichting KiKa, Stichting Kinderen Kankervrij. Jaarlijks wordt er een groot event rondom een wedstrijd georganiseerd gericht op crowdfunding, maar ook het genereren van zichtbaarheid in en rondom het stadion en op de nationale televisie. Tevens bevinden zich in het stadion een elftal oranje logestoelen die iedere thuiswedstrijd geveild kunnen worden voor het goede doel. De doelstelling is om KiKa te ondersteunen met het merk sc Heerenveen, haar platform, faciliteiten en bereik in de regio, provincie en het land. Deze ondersteuning moet leiden tot een (nog) grote naamsbekendheid van het KiKa wat indirect meer geld binnenbrengt.

Meer lezen

G-voetbal

Met ingang van het seizoen 2019/2020 beschikt sc Heerenveen over nóg een team dat uitkomt op eredivisieniveau. Twaalf G-voetballers vertegenwoordigen sc Heerenveen in de Bijzondere Eredivisie, een initiatief van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK), bedoeld om een podium te creëren voor voetballende kinderen met een beperking. De competitie bestaat uit teams van diverse betaald voetbalorganisaties, waaronder sc Heerenveen. Het team is dankzij de hoofdsponsor nauw verbonden met het Foppe Fonds, een fonds dat het team een warm hart toedraagt en ook al jaren verbonden is aan de club.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 15:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van sc Heerenveen.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd matchworn thuisshirt Ejuke
Toegang exclusieve spelerspresentatie
Gesigneerd uitshirt van Marten de Roon 2014/'15

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.