Sparta

De Betrokken Spartaan

Sparta Rotterdam wil met Stichting De Betrokken Spartaan een bijdrage leveren aan het leefbaarder maken van de wijken in haar omgeving. Hierbij richt Sparta zich in eerste instantie op de wijken in deelgemeente Delfshaven. Sparta wil deze ambitie graag realiseren in samenwerking met o.a. (deel) gemeente, Rotterdam Sportsupport, woningcorporaties en omwonende.

Stichting De Betrokken Spartaan neemt haar verantwoording voor een betere samenleving in de omgeving en zet hierbij voetbal in, binnen haar verzorgingsgebied. De stichting ontwikkelt een grote betrokkenheid met omwonenden, realiseert betrokkenheid en werkt samen met partners om het maximale resultaat te kunnen behalen. Lees er meer over op onze website en hieronder.

Naar de website

Sparta Banen Marsch

Met de Sparta Banen Marsch wil Sparta Rotterdam supporters die een baan zoeken begeleiden naar werk en tevens iets terugdoen voor haar (zakelijke) achterban. Door de supporters te begeleiden naar een baan en op deze wijze de openstaande vacature(s) bij de aangesloten bedrijven in te vullen. Sparta Rotterdam beschikt over een uitgebreid netwerk van bedrijven die onze club ondersteunen, net zoals onze trouwe schare supporters.

Rugdekking

Rugdekking is een leerwerktraject dat gebruik maakt van de aantrekkingskracht van Sparta Rotterdam om jongeren zonder werk of opleiding nieuw perspectief te bieden. Op deze manier komen zij los van de negatieve invloeden op straat en maken zij uiteindelijk kans op een baan in de veiligheidssector. Rugdekking richt zich op jongeren in de leeftijd van 17 tot 25 jaar zonder werk, opleiding of startkwalificatie die minimaal een jaar werkloos thuis zitten. Kortom: jongeren met weinig perspectief en om die reden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 13:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Sparta.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd thuisshirt seizoen 2019-2020
Keepershandschoenen Tim Coremans
Gesigneerd promotieshirt 2019

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.