Telstar

Telstar Thuis in de Wijk is een één-tweetje tussen de club Telstar en de maatschappij. De stichting vormt een paraplu voor uiteenlopende maatschappelijke programma’s, projecten en initiatieven. Daarmee willen we mensen een steuntje in de rug geven die dat om verschillende redenen goed kunnen gebruiken. Dit doen wij door uiteenlopende activiteiten te organiseren en te faciliteren, die zijn gericht op leefbaarheid in de wijken, deelname aan de lokale samenleving, respect, educatie en een gezonde, sportieve en verantwoorde levensstijl. Behalve jongeren en hun toekomst richting wij ons ook op ouderen.

Klik hier om meer te lezen over Telstar Thuis in de Wijk!

Playing for Success

Playing for Success (PFS) is bestemd voor kinderen die om sociaal-emotionele redenen niet de prestaties leveren op school die van ze verwacht worden. Het volgen van dit programma zorgt voor meer motivatie en zelfvertrouwen en daardoor voor betere prestaties. In de regio IJmond richt Playing for Success zich op kinderen uit groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs en leerlingen uit de eerste twee jaren van het voortgezet onderwijs. Zij leren met een WOW-factor in het uitdagende en inspirerende Telstar Stadion van de Witte Leeuwen.

Telstar Streetleague

De Telstar Street League is een straatvoetbaltoernooi voor jongens en meisjes van 12 tot en met 16 jaar. Het toernooi bestaat uit een aantal voorronden op pleintjes en veldjes in de diverse wijken. Naast het voetballen zijn er ook punten te verdienen met het leveren van een wijkbijdrage, met als uitgangspunt het verbeteren van de leefbaarheid in de wijken. De finales zijn in het najaar in het Telstarstadion, voorafgaand aan een wedstrijd van Telstar.

Walking Football

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst het totaalconcept Oldstars / Walking Football waarbij door 55-plussers in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Regelmatig hebben senioren te kampen met blessures of zijn ze niet fit, waardoor ze te weinig bewegen. Het doel is het vergroten van sportparticipatie onder senioren.  Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten, het spelplezier staat voorop. De mannen komen na afloop bijeen in het Spelershome omdat de derde helft niet mag ontbreken en zeer belangrijk is.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 13:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Telstar.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd thuisshirt seizoen 2019-2020
Doe de toss voorafgaand aan een wedstrijd
Trainingsessie in het stadion voor jouw voetbalteam

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.