TOP Oss

TOP Oss is een club voor iedereen. Door de kleinschaligheid van onze club, voelt jong en oud zich er al snel thuis. We zijn het kloppend hart van Talentencampus Oss, waar het onderwijs en ondernemers samen optrekken. Op maatschappelijk vlak proberen wij een zo groot mogelijke rol te spelen en daar waar we kunnen helpen onze handen uit de mouwen te steken. Onderstaand een kleine greep uit onze maatschappelijke activiteiten.

TOP in town

Onder deze noemer zijn Hendriks Bouw en Ontwikkeling en TOP Oss vanaf het seizoen 2019-2020 ‘de stad in gegaan’ om wat terug te doen voor de inwoners van de gemeente Oss. Maatschappelijk hoofdsponsor en club willen met de koerswijziging de invloed van projecten vergroten. Wij als TOP Oss waren al heel betrokken binnen de regio Oss en ondersteunden al heel wat initiatieven. Maar vanaf nu nemen we de regie meer in handen en gaan we voor een betere herkenbaarheid. Met deze vernieuwde formule van verschillende thema’s verwachten we dat de impact voor de goede doelenorganisaties groter zal zijn. De betrokkenheid van de club TOP Oss zal uitgebreid worden binnen de regio.

Cruyff court

Oss telt sinds juni 2018 twee Cruijff Courts. Eén is vernoemd naar TOP Oss en de ander naar spits en jongen van de stad: Vincent Janssen. In samenwerking met Sport Expertise Centrum (SEC) organiseren we op deze veldjes verschillende activiteiten voor de voetballende jeugd. Bij deze activiteiten zijn vaak ook selectiespelers van TOP Oss aanwezig om de activiteiten nog aantrekkelijker te maken. Zo hopen wij beweging onder de Osse jeugd te stimuleren en natuurlijk het plezier in voetbal over te brengen.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 12:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van TOP Oss.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerde keepershandschoenen van Ronald Koeman Jr.
Word pupil van het seizoen bij de laatste wedstrijd van seizoen 20-21
Wedstrijdshirt Dennis van der Heijden

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.