FAQ

Lees hieronder de meest gestelde vragen over de Meer dan Voetbal-week. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op via info@eredivisie.nl of info@keukenkampioendivisie.nl.

Waarom wordt deze Meer dan Voetbal-veiling georganiseerd?

Naar welk goed doel gaan de opbrengsten van de veiling?

Hoe kan ik een bod uitbrengen?

Tot wanneer kan ik een bod uitbrengen?

Hoe weet ik of ik het hoogste bod heb?

Ik heb het winnende bod, hoe en wanneer dien ik te betalen?

Wanneer wordt mijn shirt/item verzonden?

Door uiteenlopende redenen kan het gewonnen arrangement en/of de experience die ik heb gewonnen niet doorgaan. Wat gebeurt er nu?

Kan ik een factuur ontvangen van mijn aankoop?

Kan ik mijn gewonnen item retourneren?

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.