Vitesse

Vitesse Betrokken

Vitesse pakt, door de kracht van voetbal, kansenongelijkheid onder jeugdigen (4 – 27 jaar) in de regio Arnhem aan. Dit doet de stichting door kansen te creëren op de thema’s waarop jeugdigen in armoede achterstanden ervaren: gezonde leefstijl, educatie en participatie. Lees meer over alle projecten van Vitesse Betrokken op de website. De opbrengst van de Meer dan Voetbal veiling komt ten goede aan de twee projecten Vitesse Hattrick en Vitesse GOALS. Lees hieronder meer over deze projecten.

Meer lezen

Vitesse Hattrick

Vitesse Hattrick is in 2015 ontstaan vanuit een gezamenlijke wens van Sportbedrijf Arnhem, Rijnstad en Vitesse Betrokken om kinderen zowel op sportief als maatschappelijk vlak in beweging te brengen. Het sociaal-maatschappelijke programma richt zich op kinderen van 8 tot 12 jaar in de regio Arnhem. Wekelijks wordt er door de deelnemers getraind in hun eigen wijk. Eén keer in de zes weken staat er een toernooi op het programma waarbij de teams uit alle wijken het opnemen tegen elkaar. Fairplay is hierin een belangrijke pijler. Daarnaast worden deelnemers positief gestimuleerd op gebied van onderwijs en werk. In de vorm van een buurtbijdrage doen de deelnemers iets terug voor hun wijk.

Vitesse GOALS

Vitesse GOALS staat voor ‘Gezond Onderweg naar Actieve LeefStijl.’ Het programma wordt sinds 2017 aangeboden en werkt via 3 fases naar een gedragsverandering bij kinderen van 6 t/m 12 jaar met overgewicht en/of te lage sportparticipatie. In de eerste fase van het project, is een Vitesse Betrokken-coach actief op scholen om kinderen bewuster te maken van een gezonde leefstijl en om daadwerkelijk in beweging te komen. In de tweede fase wordt een naschools programma aangeboden voor kinderen met overgewicht, bewegingsachterstand en/of te lage sportparticipatie. Vervolgens worden de kinderen begeleid naar een sportvereniging of sportaanbod in de wijk.

 

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 12:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Vitesse.

Swipe Swipe door de items
Gesigneerd thuisshirt (19/20) door de hele selectie
Rondleiding op Papendal door een selectiespeler
Bekijk een thuiswedstrijd vanuit een loge (max. 6 pers)

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.