VVV-Venlo

VVV Foundation

De VVV Foundation brengt mensen bij elkaar, zet hen in hun kracht en helpt hen om in topvorm te raken! Sport leent zich op een unieke manier om aan persoonlijke doelstellingen te werken: om fitter te worden, om beter te leren samenwerken, om te leren omgaan met winnen en verliezen en om Fair Play te ‘oefenen’. Daarnaast brengt sport mensen bij elkaar. De enorme aantrekkingskracht van sport én in het bijzonder van betaald voetbal speelt daarbij een belangrijke rol. De kracht van het logo, de ‘WOW-omgeving’ van Stadion de Koel, de voorbeeldfunctie van de spelers als rolmodel en het enorme netwerk dat de club bezit. Benieuwd naar deze projecten? Lees dan hieronder verder en bekijk meer projecten op de website.

Naar de website

VVV-Venlo Streetleague

De VVV-Venlo StreetLeague is een programma wat zich richt op leuke ontmoetingen in de diverse wijken en kernen in de regio Limburg Noord; de VVV-Venlo StreetLeague bestaat uit drie onderdelen: Sport, Fair Play en BuurtBijdragen. Teams uit diverse wijken gaan met elkaar de strijd aan in april, mei en juni op de voetbalveldjes in de wijken. Daarnaast organiseren ze in kader van de BuurtBijdragen leuke activiteiten voor jong en oud waardoor er leuke ontmoetingen plaatsvinden. De openings- en afsluitingsbijeenkomst vinden plaats in het Covebo Stadion – De Koel –

SportMpower

Jongeren van het derde en het vierde leerjaar in het voortgezet onderwijs werken binnen SportMpower aan hun toekomst. Twaalf weken lang gaan zij aan de slag met workshops en sport. Op een interactieve manier komen thema’s als sociale media, verslaving, communicatie en groepsdruk aan de orde. Tijdens het sporten werken de deelnemers niet alleen aan hun fitheid, maar ook aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden. Deelnemers zetten dankzij SportMpower zichtbaar stappen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Bijzondere Eredivisie

Veel kinderen hebben te maken met een beperking. Zij staan vaak letterlijk en figuurlijk buitenspel. Terwijl het voor hen juist extra belangrijk is om te sporten. Want sport versterkt je gezondheid, zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. En door samen te sporten leer je vriendjes en vriendinnetjes kennen. Daarom doet VVV-Venlo mee met de Bijzondere Eredivisie. Dankzij de Bijzondere Eredivisie komt voor G-voetballers hun grote droom uit om te mogen voetballen voor een profclub. Zij worden de rolmodellen voor een grote groep gehandicapte kinderen en jongeren.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 12:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van VVV-Venlo.

Swipe Swipe door de items
Gedragen thuisshirt van Jonathan Opoku
Gedragen uitshirt van Danny Post
Esports-clinic in Stadion De Koel

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.