Willem II

Naast het leveren van aantrekkelijk voetbal staat maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel bij Willem II. Willem II Betrokken ondersteunt, begeleidt en initieert maatschappelijke initiatieven in Tilburg en omgeving, hierbij gebruik makend van de kracht en uitstraling van Willem II. De profvoetballers en trainers als rolmodellen en het Koning Willem II stadion als inspirerende (leer)omgeving maken onze doelgroepen sterker en vergroten hun kansen. Samen met onze partners en door onze activiteiten en projecten zetten we ons in voor iedereen in Tilburg en beïnvloeden we de samenleving op een positieve manier. Lees hieronder en op onze website hoe we dit doen!

Lees verder op de website

Football Memories

Samen voetbalherinneringen ophalen. Dat is de essentie van Football Memories. Als geen andere sport heeft voetbal het vermogen om mensen te betrekken, bij elkaar te brengen en in beweging te krijgen. Ouderen ontmoeten elkaar in het Koning Willem II stadion waar ze onder leiding van vrijwilligers herinneringen ophalen aan het rijke voetbalverleden van Willem II. Elke sessie duurt 90 minuten met een kwartier ‘rust’. Football Memories is een prachtig voorbeeld van de verbindende rol die voetbal kan spelen. Het richt zich op ouderen die kampen met eenzaamheid of (beginnende) dementie. Voor veel deelnemers zijn sociale interacties als deze niet meer vanzelfsprekend.

Foodtour

De Rabo Willem II Foodtour is een compleet, interactief lespakket voor groepen 7/8 en brugklassen waarin gezonde voeding centraal staat. Leerlingen duiken in thema’s als gezond eten, etiketten lezen, voedselverspilling, sportvoeding en sportdrank. Elke les behandelt een actueel voedsel- of gezondheidsthema. Zo leren ze op een leuke manier alles over voedsel en gezonde voeding. Het programma bestaat uit 9 lessen waarin Willem II en de spelers uiteraard een rol spelen. Elke les krijgen de kinderen een vlogopdracht als huiswerk. De klassen die de opdrachten en vlogs het meest succesvol uitvoeren krijgen als prijs een Foodclinic bij Willem II: een rondleiding door het stadion, sportactiviteiten, groenten snijden, fruit schillen én een meet & greet met Willem II-ers.

Deze veiling is gesloten op

12-07-2020 12:00:00

Bekijk hieronder een selectie uit de geveilde items van Willem II.

Swipe Swipe door de items
Op de koffie bij hoofdtrainer Adrie Koster
Ga mee op de foto met de Willem II-selectie
Keepershandschoenen Timon Wellenreuther

Updates

De veiling is gesloten!

10-07-2020 08:41

Op zondag 12 juli om 17.00 uur sloot de laatste clubveiling. We kijken terug op een week waarin we een podium hebben gecreëerd voor de mooie maatschappelijke projecten van de 34 clubs en dankzij jullie 66.000 euro opgehaald hebben voor de clubfoundations. Wij willen jullie bedanken voor jullie interesse en biedingen!

De veiling duurt nog maar drie dagen…

10-07-2020 08:31

De eerste helft van de veiling zit erop! Met ruim 600 biedingen hebben veel mensen al hun steun laten blijken. De veiling duurt nog drie dagen, dus mocht je nog niet geboden hebben, wacht niet te lang! Er zijn nog een aantal hele mooie items beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een uniek portret geschilderd door Go Ahead Eagles-directeur Paul Bosvelt of een gesigneerd shirt van VVV-Venlo-aanvoerder Danny Post! Neem snel een kijkje op de veilingpagina, bied mee op één van de items én steun jouw favoriete clubfoundation!

Terugblik dag 1

07-07-2020 14:00

We kijken terug op een geslaagde aftrap van de Meer dan Voetbal-week met alle 34 clubs gisteren. Op het gesigneerde shirt van Heracles Almelo werd binnen een paar minuten een eerste bod uitgebracht. Op dag één zijn er  in totaal meer dan 400 biedingen uitgebracht op de items, waarmee we goed op weg zijn naar een mooi bedrag voor de clubfoundations!

De veiling is geopend!

06-07-2020 10:01

Het Nederlands betaald voetbal organiseert van maandag 6 juli 12.00 uur tot en met zondag 12 juli 17.00 uur een bijzondere online veiling tijdens de Meer dan Voetbal-week. Alle 34 profclubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie stellen unieke items en arrangementen beschikbaar. De opbrengst van de voetbalveiling gaat uitsluitend naar de maatschappelijke projecten van de clubs.